SEO Оптимизация

Направете своя сайт видим за Google - seo маркетинг, технически seo одит на сайт. Направете своя бизнес по-печеливш.

Как да подобрите класирането на Вашия сайт в Google?

Оптимизацията за търсещи машини (SEO) е процесът на засягане на онлайн видимостта на уебсайт или уеб страница в неплатените резултати на уеб търсачката, често наричани "естествени", "органични" или "спечелени" резултати.
SEO услугата може да бъде насочена към различни видове търсене, включително търсене на изображения, търсене на видео, академично търсене, търсене на новини и други. 
 
Като стратегия за интернет маркетинг SEO разглежда начина, по който търсачките работят, компютърно програмираните алгоритми, които диктуват поведението на търсещите машини, това, което хората търсят, действителните думи за търсене или ключовите думи, въведени в търсачките и кои търсачки се предпочитат от целевата им аудитория. Оптимизирането на уебсайт може да включва редактиране на съдържанието му, добавяне на съдържание, правене на HTML и свързано кодиране, за да се увеличи уместността му за конкретни ключови думи и да се премахнат бариерите за дейностите по индексиране на търсачките.
 
Насърчаването на сайт, за да се увеличи броят на препратките или входящите връзки, е друга SEO тактика. До 2015 г. мобилното търсене е надминало търсенето на настолни компютри. През 2015 г. се съобщава, че Google разработва и популяризира мобилното търсене като ключов елемент в бъдещите продукти. В отговор, много бранодве започват да използват различен подход към своите стратегии за интернет маркетинг.
 
Проследяващите роботи на търсачките могат да гледат редица различни фактори при обхождането на даден сайт. Не всяка страница се индексира от търсачките. Разстоянието на страниците от главната директория на даден сайт също може да бъде фактор за това дали страниците да се обхождат или не.
 
Качественото съдържание помага на Google  да покаже вашите страници, защото са интересни и авторитетни в резултатите от търсенето. Също така, това насърчава потребителите на кликнат на вашите страници.
SEO услугата помага на вашия сайт да бъде достъпен за търсачките и подобрява шансовете от по-горни класирания в SERP-а.
 
Как Google ранква страниците
 
Google популяризира страниците с авторски права на по-челни позиции и това е част от нашата задача - да ви помогнем при създаване на такъв тип страници с уникален текст. Това включва, писание на съдържание, което хората смятат за полезно, защото полезното съдържание се споделя в блогове и социални мрежи. Този кръг създава силни и устойчиви ранглисти на Google.
 
Оптимизация за търсачки или SEO е простата активност за осигуряване на уебсайт, който може да бъде намерен в търсачките с думи и фрази, свързани с това, което сайтът предлага. В много отношения това е просто контрол на качеството. Ние предпочитаме, нашите клиенти не само да знаят какво правим за тях, но и защо.
 
Разберете повече за:
- Одит на уебсайтове;  линк към друга страница
- On Page SEO; - линк към друга страница
- Препоръки за SEO съдържание; - линк към друга страница
- Оптимизация на външната линкмаса; - линк към друга страница
- Оптимизация на кода на сайта; - линк към друга страница
- допълнителни задачи които се считат за подходящи за уеб сайта на клиента и бизнес нуждите.
На база големината на сайта, ще бъде изготвен кратък анализ и предложение, което да бъде подходящо и релевантно.
 
СЪДЪРЖАНИЕ ЗА ДОПЪЛНИТЕЛНИТЕ СТРАНИЦА (ТУК ТРЯБВА ДА СЕ СЪЗДАДАТ ДОПЪЛНИТЕЛНИ СТРАНИЦИ КЪМ SEO УСЛУГИТЕ)
 
Одит на уебсайтове
 
SEO одитът може да дойде в различни нива на детайлност и сложност. Опростеният одит на уебсайтове може да бъде колкото кратък, колкото няколко страници, и би обърнал внимание на очебийни проблеми на страницата, като липсващи заглавия и липса на съдържание.
В другия край на спектъра, цялостният SEO одит на сайта ще бъде съставен от десетки страници (за повечето по-големи сайтове той ще бъде над сто страници) и ще адресира дори най-малките елементи от уебсайта, които потенциално могат да бъдат вредни за класацията, способността на даден уебсайт.
 
С основния си одит собственикът на уебсайт трябва да очаква да получи добре обмислен наръчник не само за определяне на елементи от уебсайта, които не са приятелски настроени към търсещите машини, но и за ориентиране в посока на преодоляване на проблемите, развитие на връзката и цялостна стратегия за органично търсене.
 
Резултатите от оптимизацията на търсачките отнемат време и изискват внимателна поддръжка, за да се получат надеждни и стабилни класификации.
 
On Page SEO
 
On Page оптимизацията е процесът на осъществяване на необходимите промени, които се препоръчват при SEO одит. Тези промени могат да бъдат осъществени от собственика на уебсайта или от нас. On-page SEO трябва да бъде част от всички SEO пакети, тъй като тя е основата, на която трябва да бъде изградена успешна SEO кампания. 
 
On-page SEO адресира разнообразие от фундаментални елементи (тъй като се отнасят до SEO) като заглавия на страници, заглавия, съдържание и съдържание, организация и вътрешна структура на връзките.
 
На най-основното ниво кампанията за оптимизиране на страница може да бъде еднократен проект, който включва препоръки, разработени чрез одит, и тяхното изпълнение. Този тип оптимизация на страницата обикновено се насочва към началната страница и няколко други важни страници на уебсайта.
 
По-изчерпателните кампании за оптимизиране на търсачките на страницата ще използват резултатите от много подробен SEO одит на уебсайтове и ще следят резултатите, за да насочват текущите промени към On-page SEO.
 
Въпреки че on-page работата не трябва да се обновява в много случаи, препоръчваме сайтът и публикуваното в него съдържание да бъдат одитирани редовно, за да се открият потенциални проблеми, които могат да се промъкнат чрез актуализации и промени в уебсайта.
 
Препоръки за SEO съдържание
 
Разработването на SEO съдържание е процесът на създаване на съдържание в уебсайта, което може да бъде в различни форми, включително текст (например статии, бележки, есета, изследователски документи, уроци и речници), информационни графики, PDF файлове и други подобни.
 
Както ще забележите, традиционната дефиниция на съдържанието (т.е. статиите) вече не е подходяща, тъй като съдържанието идва в много форми. Също така е важно да разберете, че в зависимост от вашата ниша, не всеки вид съдържание би било подходящо за вашия уеб сайт.
 
SEO съдържание е погрешно название; съдържанието, което може да повлияе позитивно върху привлекателността на търсачката, трябва да бъде по-точно описано като "висококачествено съдържание", което на свой ред ще направи много по-лесно да печелите и да получавате връзки.
 
Когато търсите съдържание, което ще помогне на SEO, е от решаващо значение да се търси високо качество; или по-точно, да се намерят хора, които са в състояние да разработят такова съдържание - копирайтъри. Търсенето на "съдържание в SEO" може да доведе до съдържание, което е блокирано, пълно с ключови думи, без много внимание към качеството.
 
SEO писането на съдържание като услуга може да бъде много полезно но не се очаква да изпълнява магия. Добре написано, интересно и полезно съдържание неизбежно ще бъде намерено в резултатите от търсенето.
 
Оптимизация на външната линкмаса - Линкбилдинг
 
Разработването на връзки е едно от най-спорните и често говорими (написани) за темите от индустрията за оптимизация на търсачките. Тъй като препратките са най-важният компонент на кампанията за оптимизиране на търсачките и в същото време най-отнемащите време и следователно най-скъпите (ако се предположи, че те са свързани с качествени връзки, а не просто произволни директории и спам в блога), неизбежно са много доставчици на услуги, които предлагат евтини услуги за изграждане на връзки, за да привлекат и впечатлят потенциалните клиенти.
 
Защо връзките са все още толкова важно?
Качеството на връзката се определя и от качеството на домейна - Domain Authority.
Някои техники са "легитимни", "white hat" и "естествени", а много - най-вероятно - са класифицирани като "black hat". Такива техники нарушават указанията на Google за уеб администратори и са означени като "спам в мрежата".
 
В изграждането на връзки - линкбилдинг, естествената връзка е свободно дадена редакционна връзка а неестествена връзка е линк, който правите сами. И двете влияят на класирането в Google. Това влияе върху начина, по който търсещата машина, базирана на връзки - като Google - оценява "популярността" - и така способността за класиране - на даден уебсайт. Google отбелязва, че не иска да брои никаква връзка, която не е редакционна;
 
Оптимизация на кода на сайта
 
Оптимизирането на кода е услуга, която можете да очаквате на най-високите нива на услугите за оптимизация на уеб сайтове, тъй като тя включва обновяване на вашия HTML сайт. 
 
Оптимизирането на Вашия HTML може да повлияе на класирането на търсачките по два начина. Първо, може да помогне за представяне на съдържанието ви в лесен за разбиране формат (за машини, т.е. алгоритми за търсачки). Второ, това може да помогне за намаляване на времето за зареждане на страниците на уебсайта Ви, така че паяците на търсещите машини да не трябва да чакат, докато страницата Ви се зарежда.
 
Изходният код не е нещо страшно. Това е просто кодът, който уеб браузърите "четат", за да разберат как да показват съдържанието на уеб страницата. Google и другите търсачки четат своя изходен код, за да разберат какъв е сайтът Ви.

Типове решения

Уеб сайт

Изграждаме елегантни и функционални сайтове, практични и интуитивни онлайн магазини и бизнес софтуер.

Уеб дизайн

Всичко за вашата корпоративна идентичност - уеб дизайн за сайт, изработка на фирмено лого, рекламен дизайн.

Реклама

Ефективната реклама продава срещу по-ниски разходи. Постигаме успешни резултати с facebook и google реклами.

SEO Оптимизация

Направете своя сайт видим за Google - seo маркетинг, технически seo одит на сайт. Направете своя бизнес по-печеливш.

Свържете се с нас

Форма за запитване

design2you - вашият перфектен партньор за уеб и графични решения

Типове решения

Уеб сайт

Изграждаме елегантни и функционални сайтове, практични и интуитивни онлайн магазини и бизнес софтуер.

Уеб дизайн

Всичко за вашата корпоративна идентичност - уеб дизайн за сайт, изработка на фирмено лого, рекламен дизайн.

Реклама

Ефективната реклама продава срещу по-ниски разходи. Постигаме успешни резултати с facebook и google реклами.

SEO Оптимизация

Направете своя сайт видим за Google - seo маркетинг, технически seo одит на сайт. Направете своя бизнес по-печеливш.

Започни своя проект при нас.

Разкажете за 
вашият проект

Телефон

Относно проекта ви

Информация за вас